(ВИДЕО) ГОЛЕМО СИЛНО НЕВPEМЕ СО ГРАД ЈА ПОГОДИ МАКЕДОНИЈА – ДОЖДОТ НАПРАВИ РЕКИ ВО ПРЕСПА

(ВИДЕО) ГОЛЕМО СИЛНО НЕВPEМЕ СО ГРАД ЈА ПОГОДИ МАКЕДОНИЈА – ДОЖДОТ НАПРАВИ РЕКИ ВО ПРЕСПА

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА! НАШИОТ ПОРТАЛ ЗА МЕСЕЦ ЈУНИ ВИ НУДИ СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА ЗА БАНЕР РЕКЛАМИ ЗА НАМАЛУВАЊЕ НА 50% ПОПУСТ! ИСКОРИСТЕТЕ ЈА МОЖНОСТА И ДАЈТЕ МУ КРИЛЈА НА ВАШИОТ БИЗНИС

СО САМО ЕДЕН КЛИК И ЛАЈК НА НАШАТА ОФИЦИЈАЛНА СТРАНИЦА МОЖЕ ДА ГИ СЛЕДИТЕ НАЈНОВИТЕ И НАЈБРЗИ ВЕСТИ ОД МАКЕДОНИЈА, БАЛКАНОТ И СВЕТОТ! БИДЕТЕ ПРВИ ИНФОРМИРАНИ СО САМО ЕДЕН КЛИК!

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА! НАШИОТ ПОРТАЛ ЗА МЕСЕЦ ЈУНИ ВИ НУДИ СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА ЗА БАНЕР РЕКЛАМИ ЗА НАМАЛУВАЊЕ НА 50% ПОПУСТ! ИСКОРИСТЕТЕ ЈА МОЖНОСТА И ДАЈТ Е МУ КРИЛЈА НА ВАШИОТ БИЗНИС

(ВИДЕО) ГОЛЕМО СИЛНО НЕВPEМЕ СО ГРАД ЈА ПОГОДИ МАКЕДОНИЈА – ДОЖДОТ НАПРАВИ РЕКИ ВО ПРЕСПА

Силнп невреме проследено со дожд и град ја погоди Преспа нешто пред 14 часот.

Град погоди повеќе села, но засега нема информации за евентуални штети.

Дождот за неколку минути ги направи како реки улиците низ Ресен и Јанковец.

Извор: centar.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *