(ВИДЕО) НАЈНОВА ВЕСТ: СЕ СПОИЈА НЕБО И ЗЕМЈА, СИЛНО НЕВРЕМЕ ЈА ЗАФАТИ СРБИЈА

(ВИДЕО) НАЈНОВА ВЕСТ: СЕ СПОИЈА НЕБО И ЗЕМЈА, СИЛНО НЕВРЕМЕ ЈА ЗАФАТИ СРБИЈА

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА! НАШИОТ ПОРТАЛ ЗА МЕСЕЦ ЈУНИ ВИ НУДИ СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА ЗА БАНЕР РЕКЛАМИ ЗА НАМАЛУВАЊЕ НА 50% ПОПУСТ! ИСКОРИСТЕТЕ ЈА МОЖНОСТА И ДАЈТЕ МУ КРИЛЈА НА ВАШИОТ БИЗНИС

СО САМО ЕДЕН КЛИК И ЛАЈК НА НАШАТА ОФИЦИЈАЛНА СТРАНИЦА МОЖЕ ДА ГИ СЛЕДИТЕ НАЈНОВИТЕ И НАЈБРЗИ ВЕСТИ ОД МАКЕДОНИЈА, БАЛКАНОТ И СВЕТОТ! БИДЕТЕ ПРВИ ИНФОРМИРАНИ СО САМО ЕДЕН КЛИК!

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА! НАШИОТ ПОРТАЛ ЗА МЕСЕЦ ЈУНИ ВИ НУДИ СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА ЗА БАНЕР РЕКЛАМИ ЗА НАМАЛУВАЊЕ НА 50% ПОПУСТ! ИСКОРИСТЕТЕ ЈА МОЖНОСТА И ДАЈТ Е МУ КРИЛЈА НА ВАШИОТ БИЗНИС

(ВИДЕО) НАЈНОВА ВЕСТ: СЕ СПОИЈА НЕБО И ЗЕМЈА, СИЛНО НЕВРЕМЕ ЈА ЗАФАТИ СРБИЈА

ајавата дека невреме ќе ја зафато Србија беше дадена и денес а важи и за наредните два дена за цела Србија.

Сепак, невремето не ја дочека најавата од српската УХМР, па во некои делови од земјата, како што информираат срските емдиуми- се споиле небо и земја.

Дожд и град заедно паѓале во неколку града а засега има снимка од Ивањица, а исто невреме имало и во Ниш и Смедерево.

Погледнете го и видеото од невремето што ја зафати Ивањица:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *