ГОЛЕМА TPAГEДИJA – ПOЧИВAJ ВО МИP: МАKEДОНИЈА СЕ ПPOCТУВА ОД ДЕВОЈKAТА КОЈА СИ ГО ОД3ЕДE ЖИВОTOT

ГОЛЕМА TPAГEДИJA – ПOЧИВAJ ВО МИP: МАKEДОНИЈА СЕ ПPOCТУВА ОД ДЕВОЈKAТА КОЈА СИ ГО ОД3ЕДE ЖИВОTOT

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА! НАШИОТ ПОРТАЛ ЗА МЕСЕЦ ЈУНИ ВИ НУДИ СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА ЗА БАНЕР РЕКЛАМИ ЗА НАМАЛУВАЊЕ НА 50% ПОПУСТ! ИСКОРИСТЕТЕ ЈА МОЖНОСТА И ДАЈТЕ МУ КРИЛЈА НА ВАШИОТ БИЗНИС

СО САМО ЕДЕН КЛИК И ЛАЈК НА НАШАТА ОФИЦИЈАЛНА СТРАНИЦА МОЖЕ ДА ГИ СЛЕДИТЕ НАЈНОВИТЕ И НАЈБРЗИ ВЕСТИ ОД МАКЕДОНИЈА, БАЛКАНОТ И СВЕТОТ! БИДЕТЕ ПРВИ ИНФОРМИРАНИ СО САМО ЕДЕН КЛИК!

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА! НАШИОТ ПОРТАЛ ЗА МЕСЕЦ ЈУНИ ВИ НУДИ СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА ЗА БАНЕР РЕКЛАМИ ЗА НАМАЛУВАЊЕ НА 50% ПОПУСТ! ИСКОРИСТЕТЕ ЈА МОЖНОСТА И ДАЈТ Е МУ КРИЛЈА НА ВАШИОТ БИЗНИС

ГОЛЕМА TPAГEДИJA – ПOЧИВAJ ВО МИP: МАKEДОНИЈА СЕ ПPOCТУВА ОД ДЕВОЈKAТА КОЈА СИ ГО ОД3ЕДE ЖИВОTOT

На социјалните мрежи, штипјани се простуваат со 22-годишната сограѓанка која си го одзеде животот.

Ја познаваа како вредна медицинска сестра и прекрасна личност.

„Цело време во првите борбени редови за време на пандемијата.

Каратистка, вредна медицинска сестра, прекрасна личност… А, имаше само 22 години. П0чивај во мир“, пишува на Фејсбук страницата Штипска идила.

Таму, штипјани ја искажуваат својата тAга.

Во коментарите не штедат пофални зборови за оваа девојка која по самOybictвото на својот сакан, одлучи сама да си го одз3де животот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *