(ВИДЕО) НАЈНОВА ВЕСТ: ГОЛЕМО НЕВPEМЕ – ГPAД СО ГОЛЕMИНА НА OPЕВ ГО ЗАФАТИ ВЕЧЕРВА НИШ

(ВИДЕО) НАЈНОВА ВЕСТ: ГОЛЕМО НЕВPEМЕ – ГPAД СО ГОЛЕMИНА НА OPЕВ ГО ЗАФАТИ ВЕЧЕРВА НИШ

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА! НАШИОТ ПОРТАЛ ЗА МЕСЕЦ ЈУНИ ВИ НУДИ СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА ЗА БАНЕР РЕКЛАМИ ЗА НАМАЛУВАЊЕ НА 50% ПОПУСТ! ИСКОРИСТЕТЕ ЈА МОЖНОСТА И ДАЈТЕ МУ КРИЛЈА НА ВАШИОТ БИЗНИС

СО САМО ЕДЕН КЛИК И ЛАЈК НА НАШАТА ОФИЦИЈАЛНА СТРАНИЦА МОЖЕ ДА ГИ СЛЕДИТЕ НАЈНОВИТЕ И НАЈБРЗИ ВЕСТИ ОД МАКЕДОНИЈА, БАЛКАНОТ И СВЕТОТ! БИДЕТЕ ПРВИ ИНФОРМИРАНИ СО САМО ЕДЕН КЛИК!

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА! НАШИОТ ПОРТАЛ ЗА МЕСЕЦ ЈУНИ ВИ НУДИ СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА ЗА БАНЕР РЕКЛАМИ ЗА НАМАЛУВАЊЕ НА 50% ПОПУСТ! ИСКОРИСТЕТЕ ЈА МОЖНОСТА И ДАЈТ Е МУ КРИЛЈА НА ВАШИОТ БИЗНИС

НАЈНОВА ВЕСТ: ГОЛЕМО НЕВPEМЕ – ГPAД СО ГОЛЕMИНА НА OPЕВ ГО ЗАФАТИ ВЕЧЕРВА НИШ

Град со големина на орев паѓаше денеска во српскиот град Ниш.

Републичкиот хидрометеоролошки завод (РХМЗ) претходно предупреди на силни дождови, грмотевици и град.

Танјуг објави дека во зградата во која се одржува музичкиот фестивал „Нишвил“ се поплавени подрумските простории.

Неколку улици се поплавени и во општината Палилула, каде според зборовите на граѓаните, до некои куќи не е можно да се пристапи поради водата.

Вакво невреме е можно во наредните часови и во другите градови на југот на Србија

Пред два дена невреме ја зафати и Хрватска.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *